ELIINSVENSSONS †

Senaste inläggen

ANNONS
Av Elin Svensson - 26 september 2012 15:52

       

Hejsan ! Nu har jag varit hemma i ca en och en halv timme. När jag kom hem så följde Hanna med mig hem och vi åt mellis och sen stack vi ut en runda med min ena hund Iza. Nu sitter vi och har tråkigt, så jag tänkte att jag slänger in ett litet inlägg. Detta glömde jag att skriva innan i bussen men att idag så var det den "internationella språkdagen" vilket jag tyckte va ganska tråkigt. Man skulle skriva en lapp där det stod vilka språk man kunde prata och sen klistra fast den på tröjan så att alla andra kunde se vilka språk man pratar, ganska olönt för ingen bryr sig ! Aja, nu ska jag och Hanna komma på något att göra. Pusspuss.ANNONS
Av Elin Svensson - 26 september 2012 14:00

Hejsan ! Nu sitter jag i bussen påväg hem från skolan. Sorry för dålig uppdatering men igår så glömde jag mobilen hemma och sen när jag kom hem så skulle jag bara äta, klä på mig och sen åka. Och efter träningen så var det en innebandy shopp, där handlade jag en huvtröja.
Idag så här jag ju såklart varit i skolan, hände inget speciellt där mer än att Jonathan M skolkade. När jag kommer hem så ska jag inte göra något speciellt, pusspuss.

Av Elin Svensson - 24 september 2012 22:27

Stal den från dig Hanna, inte för att det någonsin har hänt mig, forever alone..

Jag ville bara säga godnatt, kan inte sova. Jag hatar den känslan när man ska sova och sen blir man typ helt stressad för att man inte kan sova..Imorgon så ska jag ju då såklart till skolan, vi slutar typ 14.10 tror jag så det är inte så farligt. Kommer ner uppdatering imorgon, sov så gott.

Av Elin Svensson - 24 september 2012 18:00

One Direction- One Thing

One direction är inte mitt favoritband precis och för bara några dagar sedan så hatade jag de men sen

hörde jag denna låten och nu har jag börjat tycka mer och mer om de, deras nya låt är också sjukt bra-

Live while we´re young, jag kan bara säga så att jag gillar Justin Bieber mer men One Direction har också

bra låtar. Jag kommer starta en ny kategori som heter MUSIK dr jag kommer tipsa om låtar

och olika band eller artister och så, pusspuss.

Av Elin Svensson - 24 september 2012 17:24

 

       

 

 

     

 

 

 


Av Elin Svensson - 24 september 2012 17:06


  Hejsan, är är mina nya skor som jag köpte igår, de är från scorett och jag bara älskar de ! 


Nu har jag varit hemma från skolan i ungefär en timme, vi slutade ju sent idag. När jag kom hem så gjorde jag lite mellis och satt mig vid tvn, sen kom pappa hem och då blev han arg för att jag hade glömt att gå ut med hundarna. Nu sitter jag forfarande vid tvn och ska fixa lite med bloggen och lite så, sen så måste jag komma på en dans till "alla vill till himmlen men få vill ju dö" (eller vad den nu heter) för vi har fått det i läxa på gympan, inte precis en danslåt men aja. Pusspuss.

Av Elin Svensson - 24 september 2012 08:01

Godmorgon ! Nu sitter jag i skolbussen påväg till skolan, såklart. Hanna är sjuk idag så jag får sitta själv i bussen, lite forever alone sådär.. Idag så slutar vi sent, 15.20 och sen kommer bussen 15.30 tror jag. När jag kommer hem så ska jag fokusera på mina läxor. Förresten så fixade jag ju designen igår kväll, vad tycks ? Skriv gärna en kommentar om vad du tycker. Pusspuss.


Bloggar inte längre ! Bilderna jag lägger ut är till för min instagram

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014
>>>

Arkiv

Senaste inläggen

Follow on Bloglovin

-


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se